Ik ben.....

Graag vertel ik wie ik ben, ik ben Ruth Markvoort. Kind, vrouw, echtgenote, moeder, pleegmoeder, coach, masseur, trainer, verpleegkundige, ondernemer en verbinder.

Ik woon met mijn vrouw en kinderen in WOGNUM, een dynamisch gezin dat mij onzettend veel leert, vooral wat onvoorwaardelijke liefde is.

Ik zou mijzelf beschrijven als open, energiek, betrokken, speels, betrouwbaar, volhardend, leergierig en integer.

Ik wens.....

Een fijne wereld voor ieder mens, dat is mijn wens. Een wereld waarin we onszelf kunnen en mogen zijn. Een wereld waarin we aandacht hebben voor onszelf en elkaar. Ik wil hier graag aan bijdragen door mijn gedachten, kennis en ervaringen te delen met anderen. Ik ben graag met anderen in conact en zoek de verbinding waar mogelijk, gewoon omdat we allemaal mens zijn.

Ik doe.....

Graag doe ik datgene wat mij blij maakt. In mijn leven en werk is in contact zijn met anderen van groot belang. Dat wat ik doe probeer ik met mijn volle aandacht te doen. Ik houd van uitdagingen en ontdekken en neem graag het initiatief om mensen bij elkaar te brengen. Ik werk graag met anderen samen en onderzoek waar we elkaar kunnen versterken en kunnen onderzoeken, of en hoe we mooie dingen kunnen doen.

Ik leer.....

Elke dag leer ik, van mijn gezin, van mijn familieleden, vrienden en alle mensen om mij heen.

Mocht je interesse hebben in de opleidingen, welke ik heb gevolgd, dan verwijs ik je graag naar mijn LINKDIN pagina.

Daarnaast deel ik mijn ervaringen en belevenissen op mijn facebookpagina, BLOG en nieuwsbrief.

Ik lees ontzettend veel, dat verrijkt mij. Alle boeken zijn te vinden in mijn praktijk. Het laatste boek dat ik heb gelezen is: Het boek van VREUGDE van de Dalai Lama en Desmond Tutu.

Ik leer ook graag van anderen, mocht je ideeën of opmerkingen hebben over bijvoorbeeld mijn website, stuur mij gerust een email, dank je wel.

Groeten Ruth