Werkstek Wognum.....

De plek waar ondernemers zich met elkaar verbinden.

Het idee.....

De plek waar verschillende ondernemers, rondom zorg en dienstverlening, zich gevestigd hebben en hun werk met aandacht willen doen.
Werkstek Wognum, de plek om elkaar te ontmoeten, samen te werken, een ruimte huren voor je bedrijf en/of workshops, een flex werkplek te huren, vragen over ondernemerschap te stellen, ideeën te delen en waar te maken

De behoefte.....

Werkstek Wognum is ontstaan vanuit mijn behoefte om, naast het werken vanuit mijn eigen praktijk,  graag samen te werken met anderen. Ik wil graag met anderen samen werken in één pand, zodat we kunnen kijken, hoe en waar we elkaar kunnen versterken en waar we samen kunnen werken en gezamelijk activiteiten kunnen organiseren. Ook vind ik het fijn om naast het contact  met klanten ook in contact te zijn met collega's.

Ook wilde ik een plek realiseren, waar mensen hun onderneming kunnen delen.  Bij Werkstek Wognum is het mogelijk dat verschillende ondernemers een ruimte met elkaar kunnen delen of per dag kunnen huren, gebruik kunnen maken van een flex werkplek of binnen kunnen komen om een kop koffie te komen drinken.

De plek.....

Werkstek Wognum is landelijk gelegen aan de Oosteinderweg in Wognum. De verschillende praktijkruimtes zijn gerealiseerd in een hooizolder welke volledig is gerenoveerd  door Koopman, Bouw en Interieur. 

In overleg is het gelukt om van deze plek een dynamische werkstek te maken voor diverse ondernemers rondom de zorg.

De ondernemers.....

De volgende ondernemers hebben hun praktijkruimte gevestigd bij Werkstek Wognum:

Caroline Holtslag, www.gripopgevoel.nl

Josanne Smits, www.essenca.nl

Mariette Vriend, www.haarstekwognum.nl

Kim van Doorn, www.happymindshappykids.jimdo.com

Nathalie van Haasteren, www.leveninhetmoment.nl

Mayke Blom, www.voetenschat.nl

Ruth Markvoort, www.praktijkrupanama.nl

Voel je welkom.

Ruimte voor jou.....

Mocht je meer willen weten omtrent de mogelijkheden binnen Werkstek Wognum,  dan nodig ik je graag uit om contact met mij op te nemen en te onderzoeken wat mogelijk is.